Brandweer Zone Rand - Post Brasschaat zoekt 1 beroepsbrandweerman

Elke dag zetten ruim 800 vrijwilligers, beroepsbrandweermannen en ondersteunend administratief personeel alles in het werk om de veiligheid van de mensen in onze zone te garanderen. We zijn op zoek naar een brandweerman om ons uit de brand te redden.

Ben je handig en sportief? Woon je dicht bij de post en ben je vaak beschikbaar? Heb je de brandweermicrobe te pakken? Dan kan jij onze nieuwe collega worden.

Een brandweerman (m/v) heeft een passie voor hulpverlening. Je helpt waar je kan door branden te doven, reddingen uit te voeren en technische hulp te verlenen. Je wordt ook een krak in je vak door je te specialiseren. Zo kan je bijvoorbeeld duiker, gaspakdrager, chauffeur, dispatcher, preventionist, … worden. Als brandweerman sta je mee in voor het onderhoud van de kazerne, het brandweermateriaal en het wagenpark en heb je enkele administratieve taken.

De volledige vacature kan je hieronder nalezen, net als het functieprofiel. 

Heb je interesse? Mail dan je inschrijvingsformulier en de nodige documenten in pdf-formaat (CV, kopie EID, kopie federaal geschiktheidsattest, kopie rijbewijs en uittreksel van het strafregister) ten laatste op 1 juni 2017 naar Brandweer Zone Rand via personeelsdienst@brandweer.zonerand.be.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kan je terecht bij onze personeelsdienst op het telefoonnummer 03 369 64 04 of mail je vraag naar personeelsdienst@brandweer.zonerand.be.