Wespennest melden

Nog enkele weken en het wespenseizoen trekt weer op gang. De kans bestaat dat je de komende maanden hinder zal ondervinden t.g.v. een actieve wespennest. Is dit voor jou het geval, dan kan je dit bij voorkeur melden via onze website. Onder de rubriek 'INTERVENTIES' vind je een menu 'wespennest' waar je d.m.v. een webformulier de nodige info kan achterlaten. Of gebruik onderstaande link.

WESPENNEST ONLINE MELDEN

Deze meldingen worden dan mee opgenomen in onze planning. Op weekdagen rijden we vanaf 18u00 buiten met 1 à 2 ploegen afhankelijk van het aantal uit te voeren verdelgingen. Echter betekent dit daarom niet dat wij de dag van de melding reeds bij jou kunnen zijn. 

Het is steeds handig dat je een duidelijke beschrijving geeft van de locatie van het wespennest en dit hoofdzakelijk met de focus op de bereikbaarheid ervan. Op basis van de door jou aangereikte informatie voorzien we een voertuig dat geschikt is om de opdracht uit te voeren.

Mocht je problemen ondervinden om dit via onze website te melden, dan kan je alsnog telefonisch contact opnemen met onze kazerne tijdens de openingsuren (ma-vr tussen 8u-16 op het telefoonnummer 03 650 01 20).

Meer info omtrent wespennesten kan je eveneens terugvinden op onze website onder het eerder genoemde menu.